Najlepsze Akcesoria turystyczne, Producent: THERMOS. Ranking TOP 20 z 10000 produktów. Średnia ich cena to 85 zł. Najlepszy, czyli TOP1: THERMOS Prasa termiczna niebieska 2,8 l jest w sklepach: 1 (szt.) ze średnią ceną 72 zł (trend: stała). Najtańszy produkt to THERMOS Wkład chłodzący 2 x 200 g Cool do toreb termicznych (niebieski) 505020 jest w sklepach: 1 (szt.). Jego średnia cena 15 zł (trend: stała). Najdroższy produkt to THERMOS butelka termoizolacyjna Light & Compact, srebrny, 0.35 litra, 1497870 7398050 jest w sklepach: 1 (szt.). Jego średnia cena 177 zł (trend: stała). Najlepszy producent: THERMOS.
Spis treści pokaż
Ranking TOP 20
Najlepsze produkty: Akcesoria turystyczne, Producent: THERMOS
1. THERMOS Prasa termiczna niebieska 2,8 l

Osłona termiczna została zaprojektowana do przechowywania zarówno gorących jak i zimnych potraw . .
2. THERMOS Dwukomorowy termoutwardzalny niebieski 3,9 l

Dwukomorowy materiał termoutwardzalny składa się z dwóch niezależnych izolowanych komór . .
3. THERMOS Termos próżniowy obiadowy na żywność King 0,47L THR125114

Dane techniczne:
Rodzaj | Termos |
Najtańsze produkty: Akcesoria turystyczne, Producent: THERMOS
1. THERMOS Wkład chłodzący 2 x 200 g Cool do toreb termicznych (niebieski) 505020

Wkłady chłodzące są przeznaczone do wszystkich typów toreb termicznych. Wkłady chłodzące są wykonane z odpornego plastiku, w którym szczelnie zamknięta jest nietoksyczna substancja chłodząca. Wkłady chłodzące są wielokrotnego użytku, wystarczy je zamrozić i włożyć do torby termicznej. Po użyciu wystarczy wkład chłodzący wytrzeć lub opłukać i znów włożyć do zamrażalnika. Czas zamrażania rozmrożonego wkładu chłodzącego (wkład w temperaturze pokojowej) to przy -18 $12C ok 2 do 4 godzin, zależnie...
Dane techniczne:
Rodzaj | Wkład mrożący |
2. THERMOS Słomka + ustnik 12001x do Funtainer 355ml

Wymienna słomka i ustnik do termosu Thermos 355 ml
Dane techniczne:
Rodzaj | Ustnik |
3. THERMOS Prasa termiczna niebieska 2,8 l

Osłona termiczna została zaprojektowana do przechowywania zarówno gorących jak i zimnych potraw . .
Reply